Επισκευές Κοσμημάτων

repair img gr

Συνήθως φοράμε κοσμήματα τα οποία “κουβαλούν” μία ιστορία πάνω τους! Μικρή ή μεγάλη! Είτε λοιπόν φοράμε ένα κόσμημα που έχει συναισθηματική αξία, είτε επειδή απλά μας αρέσει, μέσα στο χρόνο επέρχεται μία φυσική φθορά. Σε εμάς λοιπόν μπορείτε να φέρετε τα κοσμήματά σας και να σας τα ανανεώσουμε ή να σας αλλάξουμε και το χρώμα τους στην περίπτωση που θέλετε μία μεγαλύτερη αλλαγή!

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε τα κοσμήματα σας στις περιπτώσεις που θέλετε να:

  • Αλλάξετε το μέγεθος (δαχτυλίδι, κολιέ, βραχιόλι)
  • Επισκευάσετε τυχόν φθορές ή χτυπήματα
  • Αλλάξετε το χρώμα
    • από χρυσό και να διαλέξετε μεταξύ των υπόλοιπων επιλογών που σας δίνουμε: Επίχρυσο, ροζ-χρυσό ή λευκό χρυσό.
    • από ασημί και να διαλέξετε μεταξύ των υπόλοιπων επιλογών που σας δίνουμε: Επίχρυσο, ροζ-χρυσό ή μαύρο ρόδιο.

Οι τιμές ξεκινούν από 3 € και πάντα εξαρτώνται από την φθορά, το μέγεθος και την επιφάνεια του κοσμήματος.

Επισκεφθείτε μας στα γραφεία μας μαζί με το κόσμημά σας και αφήστε το στα χέρια των ειδικών μας για να σας το κάνουν καινούριο!!!

Το κόστος της μεταφοράς ανέρχεται στην τιμή των 12€ αποστολή με αντικαταβολή.

Επισκευή ρολογιών

Watch Battery Replacement | Fast Shipping | Quick Jewelry Repairs

Στο κατάστημα μας διαθέτουμε έμπειρο τεχνίτη ωρολογοποιό καθώς και πλήρως εξοπλισμένο service για την επισκευή ρολογιών χειρός quartz, μηχανικών ή κουρδιστών. Επιπλέον αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε διακοσμητικά ρολόγια όπως κούκους, τοίχου, ξύλινα εκκρεμή ή και ξυπνητήρια.

Για να κρατήσουν για μια ζωή, τα ρολόγια θέλουν service κάθε 3 με 5 χρόνια.


Service μηχανισμού ρολογιού.

Τα μηχανικά ρολόγια αποτελούνται από εκατοντάδες μικροσκοπικά μέρη, πολλά από τα οποία βρίσκονται σε συνεχή κίνηση. Εξαιτίας αυτού, υπόκεινται σε φθορά. Αλλά φροντίζοντας το ρολόι σας τακτικά, θα συνεχίσει να κάνει τικ τακ για χρόνια.

Συνιστούμε να γίνεται service στο ρολόι κάθε τρία με πέντε χρόνια, ακόμα κι αν εξακολουθεί να φαίνεται ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση λειτουργίας. Τα λιπαντικά που έχουν τοποθετηθεί για να εμποδίζουν την τριβή και τα εύθραυστα εσωτερικά εξαρτήματα διασπώνται με την πάροδο του χρόνου και χρειάζονται αντικατάσταση.

Πριν από κάθε επισκευή ή συντήρηση κ μετά από τον δωρεάν έλεγχο σας δίνουμε μια εκτίμηση για το κόστος και τον χρόνο που θα χρειαστούμε για να κάνουμε το ρολόι σας πάλι σαν καινούργιο.

Οι παρακάτω έλεγχοι πραγματοποιούνται κατά το service ενός ρολογιού χειρός.

  • Έλεγχος της κάσας και του δερμάτινου λουριού ή μπρασελέ.
  • Οπτικός έλεγχος μηχανισμού για πιθανές φθορές ή διάβρωση.
  • Πλήρης αποσυναρμολόγηση μηχανισμού και αφαίρεση προβληματικών μερών.
  • Καθαρισμός μηχανισμού και των εξαρτημάτων με ειδικό μηχάνημα υπερήχων.
  • Στέγνωμα όλων των εξαρτημάτων
  • Αντικατάσταση των εξαρτημάτων που έχουν υποστεί φθορά με καινούργια.
  • Συναρμολόγηση μηχανισμού
  • Λίπανση και ρύθμιση λειτουργιών καθώς και επανατοποθέτηση των ζαφειριών.
  • Τοποθέτηση καντράν και δεικτών.
  • Τοποθέτηση μηχανισμού στην κάσα, έλεγχος και πιθανή αντικατάσταση φλαντζών, έλεγχος στεγανότητας.

Μόνο εφόσον ακολουθηθούν τα παραπάνω βήματα και χρησιμοποιώντας σωστό και αξιόπιστο εξοπλισμό μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το ρολόι σας θα λειτουργεί σωστά για πολλά πολλά χρόνια.


Αντικατάσταση μπαταρίας.

Ίσως έχετε ακούσει ότι η αλλαγή μπαταρίας σε ένα ρολόι είναι εύκολο πράγμα και μπορεί να γίνει από τον καθένα μας. Αυτό δεν ισχύει διότι εάν κατά την αλλαγή μπαταρίας το ρολόι δεν ανοιχτεί σωστά ή γίνουν απρόσεκτες κινήσεις , αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργία του μηχανισμού.

Για να αντικαταστήσουμε σωστά την μπαταρία στο ρολόι μας απαιτούνται ορισμένες δεξιότητες, κατάλληλα εργαλεία και ακρίβεια, ιδιαίτερα στην αντικατάσταση των μπαταριών σε επώνυμα ρολόγια λόγω της πολυπλοκότητας του μηχανισμού τους.

Στο κατάστημα μας αντικαθιστούμε μπαταρίες σε όλα τα ρολόγια ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα τους. Μετά την αντικατάσταση της μπαταρίας μπορεί να γίνει και έλεγχος στεγανότητας εφόσον ζητηθεί από τον πελάτη.


Γυάλισμα ρολογιού- Αναπαλαίωση ρολογιών.

Το γυάλισμα του ρολογιού κάνει το ρολόι σας να φαίνεται σαν καινούργιο. Η λείανση ενός ρολογιού περιλαμβάνει:

  • Αποσυναρμολόγηση κάσας
  • Γυάλισμα και λείανση
  • Πλύσιμο κάσας και μπρασελέ
  • Συναρμολόγηση κάσας
  • Ρύθμιση ακρίβειας
  • Έλεγχος στεγανότητας

Αντικατάσταση κρύσταλλου και στεφανιού.

Εάν το κρύσταλλο του ρολογιού σας έχει σπάσει ή εάν έχει γδαρσίματα ελάτε από το κατάστημα μας για να σας το επισκευάσουμε.

Το service μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα για αντικατάσταση του κρύσταλλου ή του στεφανιού του ρολογιού σας.


Αντικατάσταση λουριού ή μπρασελέ.

Εάν έχει φθαρεί το λουράκι σας ή θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στο ρολόι σας, στο κατάστημα μας και στο timemaster.gr θα βρείτε παραπάνω από 100 σχέδια σε δερμάτινα λουράκια ρολογιών , μπρασελέ, καουτσούκ ή λουράκια από σιλικόνη κ άλλα.

Αντικαθιστούμε λουράκια, μπρασελέ, μπαρέτες, αγκράφες και κάνουμε αυξομειώσεις σε μπρασελέ. Η αλλαγή του λουριού γίνεται με προσοχή από τον ωρολογοποιό μας προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ζημιές στο ρολόι σας.

Επιπλέον στο κατάστημα μας μπορείτε να παραγγείλετε και χειροποίητο λουράκι στα μέτρα του ρολογιού σας.


Αλλαγή κορώνας.

Είναι γνωστό ότι η κορώνα των ρολογιών είναι ανθεκτική, μπορεί όμως από κάποιο χτύπημα να σπάσει και αυτό αυξάνει τον κίνδυνο να σπάσει και ο άξονας. Αυτό με την σειρά του δημιουργεί πρόβλημα στην κίνηση του μηχανισμού και μπορεί να εισχωρήσει νερό στο ρολόι. Μια νέα κορώνα και ένας νέος άξονας θα ανανεώσουν την εμφάνιση του ρολογιού σας, θα αποτρέψουν την ζημιά στον μηχανισμό και θα κάνουν εκ νέου στεγανό το ρολόι σας.

Ο ωρολογοποιός θα ελέγξει το ρολόι σας και θα κρίνει εάν χρειάζεται αντικατάσταση της κορώνας, του άξονα ή και των δύο.

Το κόστος της μεταφοράς ανέρχεται στην τιμή των 12€ αποστολή με αντικαταβολή.