Προβολή όλων των 11 αποτελεσμάτων

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ BREEZE, γεννήθηκε στην Αθήνα το 2013, σημαδεμένη με μια πολύχρωμη μεσογειακή πινελιά και ένα στυλ «δανεισμένο από τα αγόρια», ένα τολμηρό βήμα προς τα εμπρός στο μέλλον του ρολογιού μόδας.
Η ιστορία των πωλήσεων BREEZE block-buster ξεκίνησε αμέσως, με την ανάπτυξη 150 σημείων πώλησης, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της μάρκας!
Η είδηση ​​διαδόθηκε γρήγορα για την καινοτομία, την αξιοπιστία και την τεχνογνωσία της μάρκας, ενώ έβλεπε τον πιο συναρπαστικό και επιδραστικό τύπο μόδας στον κόσμο (ELLE, MADAME FIGARO, HARPER's BAZAAR).
Η ιδέα ξεκίνησε και η BREEZE έφτασε σύντομα σε 300 καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των γωνιών BREEZE στα καλύτερα πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα.
Στις αρχές του 2014, η BREEZE έφτασε τα 450 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο και έκτοτε δεν έχει κοιτάξει πίσω!
Την ίδια χρονιά, η BREEZE πέρασε τα σύνορα και πήδηξε στον κυβερνοχώρο, με ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρονικό κατάστημα, ανοίγοντας τις πόρτες του στην Ευρωπαϊκή Αγορά. Είναι όλα μέρος του μεγάλου σχεδίου να είναι η πιο συναρπαστική και διάσημη μάρκα ρολογιών μόδας στον κόσμο.
Η γκάμα των προϊόντων είναι τώρα πιο ολοκληρωμένη και πιο σέξι από ποτέ, με την ομάδα σχεδιασμού BREEZE να εμπνέεται από όλο τον κόσμο.
Ο απώτερος στόχος μας είναι να παρέχουμε συνεχώς πρωτότυπα, διασκεδαστικά και προσιτά ρολόγια εξαιρετικής σχεδίασης, καινοτομίας και ποιότητας, διατηρώντας την καταναλωτική μας κουλτούρα.