Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Το Sector No Limits κυκλοφόρησε το 1973 και ήταν πάντα στενά συνδεδεμένο με συνεχείς προσωπικές προκλήσεις. Η ουσία του περιλαμβάνει 3 λέξεις-κλειδιά: SECTOR NO LIMITS - INDESTRUCTIBLE - ITALIAN DESIGN!

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 και της δεκαετίας του '90, πολλοί αθλητές ολοκλήρωσαν επιτυχώς προκλήσεις συνοδευόμενοι από τεχνικά και αθλητικά ρολόγια Sector No Limits, επιτυγχάνοντας μαζί σημαντικούς και αξέχαστους χρόνους απόδοσης, συνδυάζοντας καθαρή τεχνολογία με ιταλικό σχεδιασμό. Αυτά τα κατορθώματα των ηρώων έκαναν το Sector No Limits έγινε η έκφραση της τεχνικής ποιότητας και της αθλητικής απόδοσης των τολμηρών ανδρών που αψηφούν τον εαυτό τους.

Σήμερα, ο Sector No Limits συνεχίζει να υποστηρίζει αθλητές που αμφισβητούν τις δικές τους ικανότητες προκειμένου να ξεπεράσουν και να κερδίσουν τις δικές τους προσωπικές προκλήσεις. Ο Sector No Limits, ως εκ τούτου, δεν αντιπροσωπεύει μόνο ένα εμπορικό σήμα που συνδέεται στενά με αυτούς τους αθλητές, αλλά και ένα πραγματικό τρόπο ζωής για όσους αγαπούν να δοκιμάσουν τον εαυτό τους και να ζήσουν σε στενή επαφή με τη φύση.