Κοσμηματοπωλείο

L' argent

Είμαστε κατάστημα αργυροχρυσοχοΐας που μετρά 45 χρόνια στο χώρο. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, η εξυπηρέτηση και οι καλές τιμές.

Τα προϊόντα μας έρχονται πάντα με υπερβολικό πάθος και αγάπη για την τελειότητα. Κάθε κομμάτι κοσμήματος είναι δημιουργικά σχεδιασμένο, προσεκτικά χτισμένο και διεξοδικά εξετασμένο για να εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα για τους πελάτες μας.

κολιέ με διαμάντι

Η έννοια της ομορφιάς είναι φυσικά κάτι που θέλουμε να ακολουθήσουμε. Η ζωντανή, αφρώδη αίσθηση κρατήματος του κοσμήματος σας στο χέρι σας είναι πραγματικά μοναδική. Έχουμε παρακολουθήσει την επιτυχία μας και μπορείτε να το δείτε με αυτούς τους αριθμούς παρακάτω:

5

λεπτά από μετρό Περιστέρι

45

χρόνια

5000

ευχαριστημένοι πελάτες

Μοναδική αίσθηση

Τα μαργαριτάρια είναι πάντα στην μόδα! Πράγματι πάντα κατάλληλα – αν και όχι μόνο για βασίλισσες και διασημότητες. Κάθε γυναίκα αξίζει να φορέσει μαργαριτάρια!

glamorous touch
premium feel

Πλατίνα ή Λευκός χρυσός;

Ο Λευκός Χρυσός άρχισε να κερδίζει δημοτικότητα στις αρχές της δεκαετίας του 1900 ως εναλλακτική λύση για την πλατίνα. Η πλατίνα ήταν σταθερά πιο μοντέρνα, αλλά λόγω της σπανιότητάς της πολλοί δεν μπορούσαν να το αντέξουν οικονομικά. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, η κυβέρνηση έβαλε απαγόρευση στη χρήση του Platinum για όλες τις μη στρατιωτικές λειτουργίες και τη ζήτηση.

Η ομάδα

Παναγιώτα Κατσορίδου

Παναγιώτα Κατσορίδου

Ιδρυτής - Πωλήσεις
Ναταλία Ράπτη

Ναταλία Ράπτη

Πωλήσεις
Φραγκίσκος Κλεινάκης

Φραγκίσκος Κλεινάκης

Marketing
για το κοσμηματοπωλείο L'argent

Τι λένε οι Πελάτες μας

Λίτσα Παπαδοπούλου

Το κοσμηματοπωλείου L' argent είναι το καλύτερο κατάστημα κοσμημάτων που έχω γνωρίζω ποτέ. Εξαιρετική ποιότητα προϊόντος, λεπτή υποστήριξη, εξαιρετικά γρήγορη παράδοση. Τα περισσότερα από τα κοσμήματα μου έχουν αγοραστεί από εδώ. Ευχαριστώ για τη καλή δουλειά!

Λίτσα Παπαδοπούλου

Πελάτης

ring contact us 03

Επικοινωνία

Είμαστε η οικογένεια Κατσορίδου & Ράπτη και δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του κοσμήματος του ρολογιού από το 1974.

Πρωταρχικός σκοπός μας η εξυπηρέτηση του πελάτη, η ποιότητα στα προϊόντα, οι καλές τιμές.

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο Περιστέρι στην Αιμιλίου Βεάκη 31 στο κέντρο του Περιστερίου.

    Όνομα

    Email

    Τηλέφωνο Επικοινωνίας

    Μύνημα