Προβολή όλων των 40 αποτελεσμάτων

Από τότε που ιδρύθηκε η εταιρεία το 1881, η Seiko εμπλουτίζει την συλλογή της με επαναστατικά προϊόντα - ξεκινώντας από την κατασκευή του πρώτου ρολογιού ρολογιού της Ιαπωνίας το 1913 και την έναρξη του πρώτου ρολογιού ρολογιού χαλαζία στον κόσμο το 1969.

Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 1964, η Seiko ήταν ο επίσημος χρονομετρητής σε πολλά διεθνή αθλητικά γεγονότα.Τιμήθηκε να μοιραστεί στιγμές απίστευτου αθλητικού ενθουσιασμού με αθλητές και θεατές σε όλο τον κόσμο.

Τα ρολόγια βρίσκονται ακόμη στο επίκεντρο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Seiko σήμερα. Για να είναι σε θέση να προσφέρει στους καταναλωτές ακόμη πιο ελκυστικά προϊόντα, το τμήμα ρολογιών έγινε μια ανεξάρτητη εταιρεία το 2001, η Seiko Watch Corporation.

Τα ρολόγια της Seiko προσπαθούν να σας μεταδόσουν χαρά και υπερηφάνεια με τη κατοχή ενός ρολογιού Seiko και επίσης λίγη μαγεία για τις πολύτιμες στιγμές σας.

Ξεκινήστε μια νέα εποχή με τα ρολόγια Seiko.

Ο κατάλογος Seiko είναι τεράστιος, παγκόσμιος προσβάσιμος, απαράμιλλη ποικιλία.

Η τεχνολογία της Seiko είναι εξίσου διαφορετική, με μηχανισμούς που αποτελούνται από μηχανικούς διαμετρητές παλιάς σχολής έως μονάδες χαλαζία με ηλιακή ενέργεια με δυνατότητα GPS που ρυθμίζονται όταν διασχίζουν διαφορετικές ζώνες ώρας. Η Seiko, αρκετά κυριολεκτικά, προσφέρει κάτι για όλους.

Παρά την ποικιλομορφία του Seiko, υπάρχουν μερικές ιδιότητες που συνδέουν όλα τα ρολόγια Seiko μαζί.

  • Αξία: Είτε αγοράζετε ένα δώρο της τελευταίας στιγμής στο φαρμακείο ή ρίχνετε δέκα φιγούρες σε ένα χρυσό χειροποίητο Grand Seiko, θα έχετε μια εντυπωσιακή αξία.
  • Ποιότητα: Ακόμα και τα χαμηλότερα επίπεδα Seiko είναι καλοφτιαγμένα και συνήθως ξεπερνούν τα αντίστοιχα σημεία από άλλες μάρκες.

https://www.youtube.com/watch?v=7agzWUPlt8U