Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Τα ρολόγια Pierre Cardin γιορτάζουν τον αυθεντικό παρισινό τρόπο ζωής. Είναι τολμηρά αλλά και κομψά με μια αβίαστη γαλλική πινελιά, μια κομψή και ξεχωριστή γιορτή της la joie de vivre - τη χαρά της ζωής.

Είναι εμπνευσμένα από τις γοητευτικές γειτονιές του Παρισιού και τα εμβληματικά σχέδια του Pierre Cardin, το πάθος του για σφαίρες, κύκλους και γραμμές. Το αποτέλεσμα είναι ένας νέος συνδυασμός των τρεχουσών τάσεων της μόδας και της διαχρονικής αισθητικής.

Τα ρολόγια Pierre Cardin, εκτιμούμε την ανεξαρτησία και την αυθεντικότητα, την αυτοπεποίθηση και τολμηρότητα. Προσφέρουμε προσιτά-πολυτελή ρολόγια με μια παριζιάνικη πινελιά, για αυτό το μικρό επιπλέον
«je ne sais quoi».

Το Pierre Cardin watches ανήκει σε μια οικογενειακή εταιρία τη MONDAINE WATCH GROUP. Η MONDAINE WATCH GROUP ιδρύθηκε το 1951 και είναι αφοσιωμένη στην παράδοση ρολογιών υψηλής ποιότητας και έκτοτε έχει αναγνωριστεί ως ηγέτης στη βιομηχανία ρολογιών. Η ανεξάρτητη, καινοτόμος και καθοδηγούμενη από το μάρκετινγκ εταιρεία αγκαλιάζει τον κόσμο του μάρκετινγκ, του τρόπου ζωής, του σχεδιασμού και συνδυάζει αυτή τη γνώση με την υπερσύγχρονη κατασκευή και την ακριβή, βραβευμένη εφοδιαστική και διανομή.

Να είστε σίγουροι ότι το ρολόι σας έχει αγάπη και προσοχή ενσωματωμένο σε κάθε χιλιοστό.