Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Testimonial Beth -Hallent-1
``Σχέση εμπιστοσύνης ``! Μου πρότειναν την Ναταλία όταν ήθελα να καθαρίσω σε δαχτυλίδι πολύτιμη πέτρα που είχα (πρέπει να είναι έμπιστος γιατί ακούγονται πολλά...).Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό και τότε με κέρδισε σαν πελάτη!

Μαρία Λάμπρου

Επαγγελματίας Μοντέλο
Σοφία Μαντέλου

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσα να κάνω οικονομικά και πολύ όμορφα δώρα από ένα κοσμηματωπωλείο! Θα βρείτε πολλά πράγματα από μόλις 15 ευρώ.

Σοφία Μαντέλου

Πελάτης

Λίτσα Παπαδοπούλου

Το κοσμηματοπωλείου L' argent είναι το καλύτερο κατάστημα κοσμημάτων που έχω γνωρίζω ποτέ. Εξαιρετική ποιότητα προϊόντος, λεπτή υποστήριξη, εξαιρετικά γρήγορη παράδοση. Τα περισσότερα από τα κοσμήματα μου έχουν αγοραστεί από εδώ. Ευχαριστώ για τη καλή δουλειά!

Λίτσα Παπαδοπούλου

Πελάτης

Ηλιάννα Καραγιάννη

Η μητέρα μου είναι από τις πρώτες πελάτισες του καταστήματος . Όπως ήταν φυσικό έγινα και εγώ. Υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης όλα αυτά τα χρόνια και είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσει να υπάρχει!

Ηλιάννα Καραγιάννη

Πελάτης

Χριστίνα Παπαδάκη

Επειδή σημασία έχει η ποιότητα να είναι ανάλογη της τιμής , χαίρομαι που χρόνια τώρα έχω βρει το L'argent! Είναι το κοσμηματοπωλείο της περιοχής μου, που θυμάμαι από μικρή να πηγαίνω με τη μητέρα μου,και τώρα πια πάω και η ίδια για μένα και για τα δώρα μου στους αγαπημένους μου. Η Ναταλία και η Τίτσα , θα μου πουν πάντα την γνώμη τους με ειλικρίνεια και θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν στο οικονομικό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι όλοι οι πελάτες της είμαστε πολλά πολλά χρόνια!

Χριστίνα Παπαδάκη

Πελάτης

Ελένη Πέτρου

"Σχέση εμπιστοσύνης "! Μου πρότειναν την Ναταλία όταν ήθελα να καθαρίσω ένα δαχτυλίδι με πολύτιμη πέτρα που είχα (πρέπει να είναι έμπιστος γιατί ακούγονται πολλά...). Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό και τότε με κέρδισε σαν πελάτη!

Ελένη Πέτρου

Πελάτης

Κατερίνα Μητροπούλου

Μεγάλη ποικιλία από ωρολόγια σε πολύ καλές τιμές! Το πιο ωραίο είναι ότι μπορεί και να στο φέρει αν δεν το έχει και από σύγκριση που έκανα, ήτανε και με διαφορά το πιο οικονομικό κατάστημα.

Κατερίνα Μητροπούλου

Πελάτης

Τάσος Κονλής

Μου πρότεινε η θεία μου το L'argent να αγοράσω το δαχτυλίδι που θα έκανα πρόταση γάμου στην κοπέλα μου.Με βοήθησαν πολύ και δεν μου κόστισε λιγότερο απ' ότι περίμενα!Έχει για όλες τις τσέπες φαντάζομαι.

Τάσος Κονλής

Πελάτης